Diensten - Faciliteiten

Wielerstages Calpe
VOLGWAGEN  -  
TECHNISCHE ASSISTENTIE
 

Tijdens de ritten is er altijd assistentie van de volgwagen die uitgerust is met herstellings materiaal, reservewielen, compressor, bevoorrading en fietsendrager op het dak. De volgwagen staat constant in contact met de begeleider op de fiets, zo wordt een optimale begeleiding gegarandeerd.

RIDLEY FENIX SL CARBON  HUURFIETSEN 


Bij Velosol Training Center & Bar is het ook mogelijk om te trainen met een carbon huurfiets van het kwaliteitsmerk Ridley, afgemonteerd met Shimano Ultegra. 
Bij aankomst volledig aangepast op uw maat!

 

Onze MODELLEN voor het seizoen 2021:

·  Ridley Fenix SL Disc - Shimano Ultegra
·  Ridley Fenix SL Disc - Shimano Ultegra Di2

                                       

SPORTVERZORGING -MASSAGE
 

Op iedere wielerstage is een gediplomeerd sportverzorger - masseur aanwezig deze kan u een sportmassage geven, tape- en of bandageconstructies aanbrengen bij klachten of blessures. Alsook het geven van EHBSO indien nodig. Deze dienst is niet in de prijs van de wielerstages inbegrepen. (excl.)

Wielerstage Calpe Velosol
Wielerstages Calpe Velosol
FIETSGARAGE


VELOSOL Cycling Training beschikt over een in het RH Ifach hotel over een volledig afgesloten ondergrondse fietsengarage die is ingericht naar de noden van de wielrenner. Hier wordt je fiets veilig gestald terwijl jij van het goede leven verder kunt genieten.
Voor de trainingen wordt hier de eerste bevoorrading gedaan.

Wielerstage Calpe Velosol
BEVOORRADING
 

Alle bevoorradingen zijn steeds inbegrepen op iedere wielerstage.

 

De bevoorrading bestaat uit isotone dranken voor een optimale aanvulling tijdens de ritten, dit aangevuld met water, fruit en andere koolhydraatrijke versnaperingen.

Training Wielerstages Calpe Velosol
INDOOR/OUTDOOR TRAINING
 

Indien het weer tegenvalt, wat niet gauw gebeurt in Calpe, zijn we er uitgebreid op voorzien. Indien het regent kunnen we samen in groep trainen op onze talrijke Elite rollenbanken, dit onder het afdak direct aan het zwembad en op muziek, zodat we er een leuke training kunnen van maken met vakantiegevoel, ofwel binnen in een speciaal voorziene zaal voor Velosol cycling Training.

TRAININGSBEGELEIDING - INSPANNINGSTESTS

 

Op iedere wielerstage is een gediplomeerd Trainer A aanwezig die trainingsadvies kan geven, ook kan u op elke woensdag van een stageweek, de dag van de hersteltraining, een inspanningstest met lactaatmeting ondergaan in het Trainingscenter van VELOSOL. Bij deze test worden u trainingszones op hartslag en wattage exact bepaald, ook kunt u vragen naar een trainingsschema. Deze inspanningstest is niet inbegrepen in de prijs van de wielerstage (excl). 

Velosol Cycling Training, Wielerstages Calpe
Wielerstages Calpe Velosol
BIKE WASH
 

Je kan gratis gebruik maken van de

materialen van Velosol om je fiets te reinigen.

 

INCLUSIEF

Wielerstages Calpe Velosol
FIETSENMAKER
 

De focus ligt op kleine herstellingen uitvoeren, alle nodige materialen voor deze kleine herstellingen zijn aanwezig.
Grote herstellingen ook mogelijk in samenwerking met fietsenwinkel.

Wielerstages Calpe
FIETSTRANSPORT
 

Fietst u het liefst met uw eigen fiets? Geen probleem! Uw fiets wordt getransporteerd vanuit Belgie naar uw stageplaats (Calpe),
op die manier vindt u uw vertrouwde fiets bij aankomst in het hotel. 

Ons vervoer is professioneel ingericht voor het veilig transport van ruim 25 racefietsen. Een Fix-Fork snelsluiting zet de voorvork stevig vast en een gleuf met spanriem het achterwiel.  Hierdoor gaat het in- en uitladen van de fietsen zeer vlot en worden de fietsen tijdens het transport niet beschadigd. 

Wielerstages Calpe Velosol
FIETSKLEDING WASSERIJ


De fietskledij kan gewassen worden in het Velosol Trainings Center, zo kan je fris aan de start van onze trainingen staan.

 

 

 

Wielerstages Calpe Velosol

ROUTEBESPREKING

 

Elke training wordt de avond voordien uitgebreid besproken.

 

 

Wielerstages Calpe
CORE STABILITY - FITNESS

 

Na de training kun je nog even gaan fitnessen of aan core -stability doen, er zijn immers vele matjes en swiss ballen aanwezig, ook TRX is aanwezig voor Velosol klanten.  Uw begeleider is tevens ook een gediplomeerd fitness instructeur, indien u een vraag hebt kan je altijd bij hem terecht. 
1 x per week wordt er in groep een core stability sessie gegeven.

Wielerstages Calpe Velosol
ANDULLATIE 

 

NIEUW bij Velosol Cycling Training! ANDUMEDIC®3 Behandeling voor een snellere recuperatie en betere prestaties tijdens het sporten.
Joaquim Rodriguez, vele andere topsporters en proteams maken al gebruik van andullatietechnologie om hun prestaties te verbeteren.Test de AnduMedic 3 uit op jou wielerstage!

 

‪#‎Snellererecuperatie‬

‪#‎afvoervanmelkzuur‬ ‪#‎ontspanning‬ ‪#‎meerenergie‬‪#‎minderspierpijn‬ ‪#‎betereprestaties‬ ‪#‎dieptemassage‬

VELOSOL CYCLING BAR

 

Graag verwelkomen we u in ons fietscafe met extreme fietsdecoratie!

 
Wielerstages Calpe Velosol